Kako deluje?

Zašto je Vetjoint najbolji izbor za vašeg psa

1. Zato što je potpuno bezbedan za vašeg ljubimca
2. Zato jer jedini sadrži Hondroitin koji nije životinjskog porekla
3. Zato što je napravljen od najkvalitetnijih sirovina i po najvišim standardima
4. Sadržaj u kapsuli se lakše i bolje resorbuje u crevima od tvrdih komprimovanih tableta
5. Moguće je mešanje sadržaja kapsule sa hranom
6. Nijedna životinja nije stradala zbog ovog proizvoda - save the animals !!!

Bezbednost - mi brinemo o zdravlju vašeg psa

Vetjoint kapsule su potpuno bezbedan izbor jer su na bazi kompleksa Glukozamin - Hondroitin sulfata koji nije životinjskog porekla.

Hondroitin u Vetjointu je napravljen jedinstvenom i patentiranom bakterijskom fermentacijom bez mogućnosti kontaminacije raznim proteinima,prirodnim polimerima,polisaharidima koji mogu izazvati razne imunološke i alergološke probleme kod pasa .

U hondroitinima životinjskog porekla dozvoljeno je do 6% proteina ,mogu sadržati polisaharide slabe ili bez biološke aktivnosti koje ne doprinose efikasnosti preparata a mogu biti i štetni za zdravlje vašeg ljubimca.

Sadržaj proteina u hondroitinima različitog porekla

Jedinstveni hondroitin u Vetjointu nije životinjskog porekla

Hondroitin u Vetjointu ima manji molekul i veću bioraspoloživost ,veći protivzapaljenski efekat i biološku aktivnost u poređenju sa svim ostalim životinjskim hondroitinima. Dobijen bakterijskom fermentacijom , poseduje visok kvalitet i čistoću ,kao i veliku efikasnost u malim dozama (43% veća bioiskoristljivost) nego životinjski.

Glukozamin i mangan

Glukozamin je jedan od najbitnijih gradivnih blokova hrskavice i igra važnu ulogu u formiranju površina zglobova, tetiva, ligamenata, sinovijalne tečnosti,.kostiju,Brojne kliničke studije pokazuju da glukozamin pomaže da se poveća pokretljivost zglobova i smanje bolovi i upale u istim. Glukozamin iz Vetjointa se brzo i skoro kompletno resorbuje iz gastrointestinalnog trakta psa. Zatim se ugrađuje u hrskavice i zglobove.i tako brzo pomaže vašem ljubimcu.

Mangan je mineral koji učestvuje u mnogim enzimskim procesima u organizmu. Aktivira enzime koji su važni pri procesu formiranja kostiju.Neophodan je za sintezu glikozaminoglikana i kolagena i omogućava unakrsno vezivanje kolagenih vlakana.Mangan ubrzava zarastanje tkiva hrskavice, što ga čini nezaobilaznim u ishrani pasa koji imaju problema sa zglobovima.

Šta ovo sve znači za vašeg psa :

Brže se resorbuje i lakše dospeva do mesta delovanja. Efikasnije smanjuje upalu i brže dovodi do poboljšanja i ublažavanja simptoma artritisa. Istovremeno sa manjom dozom ali većom aktivnošću ne opterećuje želudac i creva vašeg psa.